(@BMGranollers)
Handbol

El Fraikin Granollers s'imposa al Bada Osca i suma la segona victòria a casa (29-25)

Els aragonesos anaven guanyant al descans per 13 a 15 i no ha estat fins ben entrada la segona part que els vallesans han capgirat el resultat advers

El Fraikin Granollers ha aconseguit aquest dimecres la segona victòria de la temporada a casa a la Lliga Asobal (29-25). En aquesta ocasió contra un Bada Osca que ha plantat cara al Palau d'Esports. De fet, els aragonesos anaven guanyant al descans per 13 a 15 i no ha estat fins ben entrada la segona part que els vallesans han agafat el comandament del partit.

El Granollers ha encarrilat la victòria a 5 minuts del final, moment en què ha agafat tres gols d'avantatge. Dos Santos, amb 8 gols, i Popovic, amb 5, han estats els màxims golejadors de l'equip català.