Handbol

El Fraikin Granollers guanya el Conca i es manté invicte al Palau (31-28)

Els vallesans, liderats per l'efectivitat golejadora d'Adrià Figueras, han sumat un valuós triomf que els manté immersos en la lluita per la segona posició

El Fraikin BM Granollers ha sumat una treballada victòria contra el Conca per 31 a 28 en partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Asobal d'handbol. Amb aquest triomf, els vallesans es mantenen invictes al Palau d'Esports aquesta temporada i segueixen immersos en la lluita per la segona posició de la classificació.

Els homes d'Antonio Rama sempre han mantingut la iniciativa en el marcador i al descans dominaven per només dos gols de diferència (13-11). En la represa, la igualtat s'ha mantingut, però els catalans han sabut mantenir l'avantatge per sumar una valuosa victòria, la sisena en 10 jornades. Adrià Figueras, amb 10 gols i un 90% d'encert en els llançaments, ha tornat a ser fonamental.

El Granollers se situa quart empatat a 13 punts amb el Bidasoa Irun, que té un partit menys, i amb l'Ademar Lleó, i aquest diumenge s'enfrontarà amb el Gorenje Belenje eslovè, en partit corresponent a la tercera ronda prèvia de la Copa EHF.