El Granollers jugarà la semifinal de la Copa del Rei 2020-2021 (@BMGranollers)
Handbol

El Fraikin Granollers es planta a les semifinals de Copa després de guanyar el Puente Genil per 24 a 29

El conjunt granollerí jugarà la semifinal de la Copa del Rei d'handbol després de derrotar el Puente Genil per 24 a 29 en un partit que s'ha caracteritzat per la màxima igualtat fins als minuts finals, on els d'Antonio Rama s'han escapat

El Fraikin Granollers i el Puente Genil ja s'havien enfrontat fa dues setmanes en partit de la Lliga Asobal. En aquella ocasió, els cordovesos es van imposar per un clar 31 a 24. El partit d'avui, disputat al WiZing Center de Madrid, no ha tingut res a veure. La primera part s'ha caracteritzat per la màxima igualat, pel respecte entre els dos equips i al descans s'ha arribat amb un ajustadíssim 14 a 13 favorable al Puente Genil.

Després d'un parcial de 0 a 2 favorable als jugadors d'Antonio Rama i que ha situat el Fraikin Granollers amb avantatge d'un gol, 14 a 15, la igualtat ha tornat a presidir la segona part. El Granollers ha fet un partit i especialment una segona part molt completa; tots els jugadors, començant pel porter Marc Guàrdia i passant per Chema Márquez o Antonio García (ha estat declarat jugador més valuós del partit), entre altres, han jugat a un nivell altíssim. Gran actuació coral d'un Granollers que s'ha anat distanciant al marcador fins el 24 a 29 final, que el situa a les semifinals, que es disputaran demà.