Imatge del partit de pretemporada entre Celtic i Barça
Imatge del partit de pretemporada entre Celtic i Barça
Lliga de Campions

El FC Barcelona obrirà la fase de grups de la Lliga de Campions contra el Celtic de Glasgow, en directe a TV3

El FC Barcelona ja sap el dia i hora de tots els seus partits de la primera fase de la Lliga de Campions, la de grup. Dels seus quatre partits, ja us podem confirmar que TV3 n'oferirà dos

Actualitzat

Poc després del sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions, s'ha fet públic el calendari d'enfrontaments. El FC Barcelona obrirà la competició a casa el dimarts 13 de setembre davant del Celtic de Glasgow, en un partit que oferirà en directe TV3. El dimecres 28 de setembre, els de Luis Enrique jugaran a Alemanya contra el Borussia Mönchengladbach. El 19 d'octubre, novament un dimecres, els barcelonistes rebran la visita al Camp Nou del rival en principi més temible, el Manchester City de Pep Guardiola.

La segona volta d'aquesta primera fase de la competició s'obrirà per al Barça el dimarts 1 de novembre al camp del Manchester City, un partit que també oferirà en directe TV3. El dimecres 23 de novembre, els blaugrana jugaran a Glasgow contra el Celtic. Finalment, l'equip barcelonista tancarà aquesta part de la competició a casa, contra el Borussia Mönchengladbach, el dimarts 6 de desembre.

Altres partits a TV3

El dimarts 27 de setembre TV3 oferirà en directe el duel entre el Borussia de Dortmund de Marc Bartra i el Reial Madrid, corresponent a la segona jornada de la fase de grups. De la tercera jornada podreu seguir a través de TV3 l'enfrontament entre els madridistes i el Legia de Varsòvia que es disputarà el dimarts 18 d'octubre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut