Actualitat blaugrana

El FC Barcelona i la Juventus arriben a un acord pels traspassos de Thuram i Zambrotta

El Barça i la Juventus han arribat a un acord pels traspassos de Zambrotta i Thuram, per un total de 19 milions d'euros, 14 dels quals seran pel lateral italià, que ja ha acceptat l'oferta per a quatre temporades, i els cinc restants per Thuram. El secretari tècnic, Txiki Begiristain, i el vicepresident econòmic, Ferran Soriano, han tornat de Torí i en paraules textuals, Begiristain ha dit que "les converses estan molt avançades" i ha afegit que espera que el Barça pugui anunciar de forma oficial els fitxatges abans de dilluns.

Actualitzat

Zambrotta ja ha acceptat l'oferta del Barça per a les properes quatre temporades, mentre que encara falta el sí definitiu del central francès Thuram, perquè vesteixi durant dos anys la samarreta blaugrana. Thuram es troba encara de vacances a l'Àfrica fins divendres.

En un principi la intenció de la Juve era cedir els dos jugadors per no perdre'n la propietat. Finalment, però, tant Zambrotta com Thuram arribarien a Barcelona en qualitat de traspassats. Zambrotta, que comptava amb una oferta del Milan i del Reial Madrid, havia manifestat que tenia intenció de quedar-se a Itàlia, però a la Juventus no li feia gaire gràcia traspassar-lo a un dels seus rivals més directes a Itàlia, encara que la temporada que ve l'equip torinès jugui a la Sèrie B.

El Barça s'entrena

Rijkaard continua les sessions dobles d'entrenament. L'entrenador blaugrana demostra, això sí, el seu esperit democràtic. Sembla clar que la prioritat és reforçar la defensa, però els que ara hi juguen no se senten pas amenaçats, tal com ha assegurat Oleguer Presas. Aquesta tasca d'integració és la que està fent Sylvinho amb l'únic jugador nou, de moment, l'islandès Gudjohnsen. L'exigència, aquesta temporada, encara serà més alta, però al vestidor tenen clara la fórmula de l'èxit. Rodri encara s'ha entrenat amb els seus companys, pendent de tancar el fitxatge amb el Deportivo. Caparrós ja l'espera.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut