Galán i Lebrón, ja exparella de pàdel
Galán i Lebrón, ja exparella de pàdel
pàdel

El divorci que té en xoc el món del pàdel: ja tenen noves parelles

Impacte per la decisió del madrileny Galán d'acabar amb quatre anys d'hegemonia al costat del gadità Lebrón

Redacció Esport3Actualitzat

Hi ha parelles que semblen predestinades a durar tota la vida i d'altres que no poden suportar la convivència per més que sigui profitosa. El duo hegemònic dels últims quatre anys en el món del pàdel, el format pel madrileny Alejandro Galán i el gadità Juan Lebrón, s'ha separat per voluntat del primer. Galán, cinquena millor pala, ha comunicat a través d'Instagram que la decisió no ha estat fàcil però sí "molt meditada". Amb aquestes paraules ha tancat el cicle de la parella número 1 del món:

"Us vull comentar que he pres la decisió de separar-me del Juan. No ha estat una decisió fàcil, però està molt meditada. Vull agrair al Juan els quatre anys que hem compartit junts. Han estat inoblidables. Et desitjo, de cor, el millor en el teu futur, Juanito. Una forta abraçada!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ale Galán (@alegalan96)

Malgrat que el desembre passat van acordar continuar junts després d'unes primeres turbulències, aquesta setmana tot ha saltat pels aires al Qatar Major. I el més dolorós és que els cada dia més nombrosos aficionats a aquest esport i, en particular, els fans de la parella espanyola n'han estat testimonis. Perquè a hores d'ara molts ja han vist l'escena protagonitzada per Lebrón al torneig de Doha, quan el sisè del rànquing va començar una desagradable discussió amb un dels rivals, el també andalús Yanguas.

Les formes fredes amb què Galán va reaccionar a l'intercanvi acalorat de raons del seu company poden explicar la trencadissa final. Però com diu la dita, el rei és mort, visca el rei. I el madrileny ja ha fet oficial el nom de qui l'acompanyarà els pròxims tornejos, l'argentí Fede Chingotto. Lebrón, que també s'ha acomiadat de la seva meitat esportiva sense retrets, tampoc ha perdut el temps i disputarà el torneig de Veneçuela amb Momo González, un altre representant de l'inesgotable planter d'Andalusia.

Per als més interessats en el pàdel, aquest és el palmarès dels títols que han aixecat Galán i Lebrón en els quatre anys que han estat parella:

  • 2020: 4 World Padel Tour (Madrid, València, Alacant, Barcelona). Parella número 1 del món
  • 2021: 7 World PadelTour (Alacant, Brussel·les, Marbella, Valladolid, Cascais, Estocolm, Menorca, Malmö, Buenos Aires, Barcelona). Parella número 1 del món
  • 2022: 10 World Padel Tour (Alacant, Brussel·les, Marbella, Valladolid, Cascais, Estocolm, Menorca, Malmö, Buenos Aires i Barcelona) + 4 Premier Padel (Roma, París Madrid i Milà). Parella número 1 del món
  • 2023: 4 World Padel Tour (Finlàndia, Alemanya, Menorca, Malmö) + 1 Premier Padel (Milà)
Anar al contingut