Messi i Granero, en un partit de Lliga (Reuters)
Barça

El dia que Piqué va presentar Messi a Granero: "Vaig pensar que em prenia el pèl i que es ficava amb un company."

El migcampista de l'Espanyol ha revelat la peculiar història de com va conèixer l'argentí als 15 anys

RedaccióActualitzat

Esteban Granero ha explicat com va conèixer Leo Messi, quan tenien 15 anys, en una entrevista a "El País": "Vam anar a un torneig de cadets a Vila-real, i estàvem al mateix hotel que el Barça."

Granero tenia una bona relació amb els jugadors del Barça que anaven a la selecció amb ell, i es va creuar amb Gerard Piqué a l'hotel. El jugador blaugrana li va dir aleshores que guanyarien el partit contra els madridistes, i Granero, fins aleshores amb un Madrid superior, no s'ho creia. "Us guanyarem, perquè en tenim un de nou que és boníssim", va dir-li el central.

El "nou" era Leo Messi, que en aquell moment estava assegut a la piscina, tot sol. "Quan el va assenyalar, vaig veure un noi petit, molt petit. Piqué és un bromista, sempre ho ha estat, i vaig pensar que em vacil·lava i que es ficava amb el seu propi company d'equip", diu Granero. Durant el partit, però, el migcampista va veure que no era una broma: "Ens va esclafar, vam perdre 3-0. Era espectacular. Molt baixet i fort com una roca. Però la bogeria era com portava la pilota, enganxada al peu d'una forma bestial, era impossible prendre-l'hi. Impactava, feia por el que podia arribar a ser. Quinze anys després, me'l trobo pel camp i penso: 'Ostres!', segueix aquí".

Anar al contingut