Barça

El comitè confirma la sanció a Xavi, mentre que Iniesta ja treballa amb el grup

El Barça prepara a consciència el final de Lliga al Camp Nou, aquest diumenge. La visita del Valladolid no pot fer perillar el títol i l'equip espera poder rebre el conjunt de Clemente amb les màximes garanties. Per això, el club ha presentat recurs davant d'Apel·lació per la targeta groga que va veure Xavi contra el Sevilla, després de la desestimació del Comitè de Competició. Si finalment Xavi no pogués jugar, Guardiola podria tenir un reforç de luxe al mig del camp. Andrés Iniesta podria estar a punt per jugar contra el Valladolid, després que ahir ja va fer la primera sessió d'entrenament amb el grup. Una mostra que ja ha començat a deixar enrere la lesió que es va fer ara fa quatre setmanes.

Actualitzat
Després que el Comitè de Competició hagi desestimat les al·legacions presentades pel FC Barcelona per la targeta groga mostrada a Xavi Hernández en el partit contra el Sevilla, el club ha decidit presentar un recurs davant el Comitè d'Apel·lació.

El migcampista del Barça va ser amonestat en el minut 72 del partit per protestar, després que el Sevilla marqués el 2-3 per mediació del brasiler Luis Fabiano. La targeta groga era la cinquena que li han mostrat a Xavi Hernández durant la temporada, totes pel mateix motiu, i això li ha traginat un partit de sanció que ha de complir diumenge que ve contra el Valladolid.

El Barça ha decidit presentar un recurs davant el Comitè d'Apel·lació que es reunirà demà, perquè Xavi pugui estar disponible amb vistes al partit decisiu de diumenge, en què una victòria donaria el campionat a l'equip de Pep Guardiola.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut