Barça

David Villa es deixa estimar i no tanca la porta al seu possible fitxatge pel Barça

David Villa va ser ahir al Circuit de Catalunya. Tot i els rumors que el situen en l'òrbita del club blaugrana, no va venir a Barcelona per formalitzar el seu contracte, sinó que va participar en un acte promocional de la seva marca de botes juntament amb Leo Messi. Preguntat pel seu futur, Villa va assegurar que la setmana que ve, ja amb la Lliga acabada, vol parlar amb el València per saber les intencions del club xe i fer-li saber les seves. En cap moment va tancar la porta al seu possible fitxatge pel Barça.

Actualitzat
L'internacional espanyol del València va insistir que vol conèixer quin serà el seu futur esportiu abans que comenci la concentració de la selecció per al Mundial de Sud-àfrica i va matisar que prefereix "guardar-se" els seus desitjos personals. Villa, que ha participat amb Leo Messi en un acte publicitari de la firma esportiva que patrocina els dos jugadors, va subratllar que el seu primer objectiu és evitar tot el que va viure l'any passat, quan es va especular sobre la seva marxa del València mentre disputava la Copa Confederacions. "Això ho tinc molt clar: en el moment en què comenci la concentració per al Mundial, si tinc la sort de ser aquí, només vull pensar en la selecció. I per això, jo he de ser el primer que esborri tot del cap", va assegurar.

Villa, el fitxatge del qual pel Barcelona podria concretar-se al llarg de les pròximes setmanes va confirmar a més que en acabar la Lliga es reunirà amb el president del València, Manuel Llorente, per discutir sobre el seu futur. No obstant això, preguntat sobre els seus desitjos personals, Villa va preferir ser prudent, per no revelar les seves intencions i ferir sensibilitats. "Els meus desitjos personals, me'ls guardo. És el millor. El primer que els sabrà serà el meu president".

Amb quatre anys més de contracte amb el club valencianista, David Villa, millor golejador espanyol de la Lliga, es va remetre a la reunió que mantindrà amb Llorente. "Ens reunirem i veurem quines són les opcions i els desitjos de tots dos". Fins aleshores, el davanter asturià prefereix ser caut. "A dia d'avui, l'únic cert és que tinc quatre anys més de contracte amb el València. De moment, ni jo sé les intencions del president ni ell sap les meves".

Amb qui sí que s'ha reunit Villa és amb Messi, al qual espera trobar-se "a la final del Mundial" i a qui ha destacat com "el millor jugador del món". Tot i que és probable que comparteixin vestidor a partir de l'estiu que ve, si Villa acaba fitxant pel Barça, el davanter del València es va limitar a comentar que "a qualsevol futbolista li agradaria tenir a Messi al seu costat".
"Però a dia d'avui, desgraciadament som rivals", va dir Villa abans de matisar: "I dic desgraciadament perquè sempre ens ha tocat patir el seu joc i els seus gols, cada vegada que ens hi enfrontem".

Messi, per la seva banda, tampoc va voler alimentar el debat i va apuntar que Villa "té molta qualitat i per tant, encaixaria" en el sistema de joc del Barça. També va defensar el rendiment del seu company Zlatan Ibrahimovic, el teòric "nou" titular del Barça. "Ibra ho ha fet molt bé, els números així ho indiquen. Ha estat un bon jugador per a l'equip, i en general, crec que l'any de la davantera del Barça ha estat molt bo".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut