El Cardiff City Stadium ha tingut un record per al desaparegut Emiliano Sala (Reuters)
Futbol internacional

El Cardiff City fa un sentit homenatge per Emiliano Sala en el primer partit a casa després de la seva desaparició

El record pel futbolista argentí desaparegut ha estat present en tot moment durant el duel que el conjunt gal·lès ha disputat contra el Bournemouth

Actualitzat

Sentit homenatge en el Cardiff City Stadium en memòria d'Emiliano Sala, el futbolista argentí que havia de reforçar el conjunt gal·lès i que va desaparèixer mentre sobrevolava el Canal de la Mànega quan viatjava per incorporar-se al seu nou equip.

Instants abans del partit contra el Bournemouth, de la Premier League anglesa, s'ha fet el silenci a la grada i s'ha pogut veure un mosaic amb el nom d'Emiliano Sala amb una bandera argentina de fons. També s'ha desplegat una pancarta amb el lema: "Mai et vam veure jugar, mai et vam veure marcar. Emiliano, el nostre preciós ocell blau, sempre t'estimarem".

A banda, els jugadors del Cardiff City han saltat a la gespa amb samarretes amb la cara d'Emiliano Sala estampada i els capitans dels dos equips han deixat unes flors grogues al mig del camp abans del xiulet inicial.

El partit ha acabat amb una victòria del conjunt local gràcies a un doblet de Bobby Reid i el jugador ha agafat una samarreta amb la cara del jugador desaparegut i l'ha aixecat cap al cel mentre s'abraçava amb els seus companys.

 

Anar al contingut