Messi durant un partit amb el París Saint-Germain
Messi durant un partit amb el París Saint-Germain (Reuters)
Futbol

Leo Messi fa oficial el seu fitxatge per l'Inter de Miami

L'argentí acaba amb la gran incògnita del futbol mundial i confirma que l'MLS serà el seu pròxim destí. El Barça, en un comunicat, li desitja "sort en la seva nova etapa professional"

Redacció Esport3Actualitzat

Finalment, no hi haurà retorn de Leo Messi al FC Barcelona. Les últimes reunions entre Joan Laporta i Jorge Messi feien pensar que les dues parts podrien arribar a un acord, però el pla de viabilitat de la Lliga al Barça va dificultar seriosament les coses.

El futbolista ha fet oficial el seu futur en una entrevista a Mundo Deportivo i Sport, on ha confirmat que posa romb a l'MLS i fitxa per l'Inter de Miami. D'aquesta manera, Lionel Messi rebutja la milionària oferta que li oferien a l'Aràbia Saudita.

Poc abans de l'anunci de Messi, el CEO de l'Inter de Miami ha publicat una foto de la samarreta de l'equip on es pot llegir el nom de Messi amb el 10 a l'esquena.

I una mica després, el club nord-americà ha confirmat la incorporació de l'astre argentí amb un curiós vídeo on hi apareixen les informacions que situaven Messi lluny de Miami. 


Comunicat del FC Barcelona 

El FC Barcelona ha emès un comunicat en el qual ha desitjat molta sort a Leo Messi en la seva etapa a l'Inter de Miami. A l'escrit, el Barça reconeix que Jorge Messi va traslladar a Joan Laporta la decisió del futbolista de marxar a l'MLS. A més, es confirma que les dues parts comencen a treballar per fer un gran homenatge al jugador.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut