El Voltregà es va imposar en el partit d'anada a la pista del Bigues i Riells (@cpvoltrega)
Hoquei patins

El Bigues i Riells, en quarantena, queda fora de la Lliga Catalana d'hoquei patins i el Voltregà accedeix a la Final a 4

Tots dos equips s'havien d'enfrontar en la tornada dels quarts de final de la Lliga Catalana a Sant Hipòlit. Un positiu a l'entorn de l'equip vallesà ha activat els protocols i el duel no es podrà jugar. El Voltregà, que va guanyar a l'anada per 0 a 2, accedeix directament a la Final Four.

Joan Ferran MartíActualitzat

El proper cap de setmana es disputarà per primer cop, la fase final de la Lliga Catalana d'hoquei patins en format de final a 4 a Palau de Plegamans. I a partir d'aquest dimarts es començaven a disputar la tornada dels quarts de final per decidir qui hi accedeix. Una de les eliminatòries enfrontava el Voltregà amb el Bigues i Riells a Sant Hipòlit, amb un 0 a 2 a favor de les osonenques del partit d'anada. El partit ha quedat suspès per un positiu a l'entorn del Bigues i Riells. Va ser dissabte, després del partit d'anada, que les jugadores vallesanes van participar en un dinar d'aniversari d'una exjugadora que ha donat positiu. Els protocols ja han actuat i seguint el reglament, el duel no es pot jugar. El Bigues i Riells ha quedat eliminat i el Voltregà accedeix directament a la final a 4.

Aquest fet podria afectar la disputa de la primera jornada de la l'OK Lliga femenina (26 i 27 de setembre), en què el Bigues i Riells ha de rebre el Vila-sana.

La resta d'eliminatòries enfronten el Manlleu amb el Girona (amb 6 a 1 a favor de les osonenques); el Palau amb el Vilanova (7-0 a favor de les vallesanes) i Cerdanyola-Vila-sana (amb un 4 a 3 a favor de les lleidatanes). Les semifinals de dissabte (18h i 20.30) es podran seguir per la web d'Esport3 i la final, diumenge a les 17h per Esport3.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut