El belga De Brondt entra guanyador a Treviso. (Foto: REUTERS)
El belga De Brondt entra guanyador a Treviso. (Foto: REUTERS)
Ciclisme

El belga De Brondt guanya l'etapa i Carapaz segueix líder del Giro

L'equatorià manté la maglia rosa a falta de 3 dies per acabar el Giro, el belga De Brondt ha estat el guanyador de la 18a etapa i el portuguès Almeida s'ha retirat després de donar positiu en covid

Actualitzat

Aquest dijous s'ha disputat l'últim esprint massiu del Giro 2022, o el que és el mateix, la 18a etapa entre Borgo Valdugana i Treviso, amb un recorregut de 156km. Dries De Brondt (Alpecin Fenix) ha estat el més ràpid dels quatre corredors que han protagonitzat l'escapada del dia.

El belga s'ha imposat a l'italià Edoardo Affini (Jumbo Visma) amb un temps de 3.21.21. L'equatorià Richard Carapaz (Ineos) manté la maglia rosa a falta de tres jornades. 

El grup dels favorits ha arribat a la meta 14 segons més tard que el guanyador i no s'ha produít cap canvi en la general.

A tres dies de finalitzar el Giro, Carapaz segueix líder amb 3 segons d'avantatge respecte de l'australià Jai Hindley, mentre que Mikel Landa (Bahrain Victorious) tanca el podi a 1,05 minuts de l'equatorià. 

Joao Almeida abandona per Covid

La noticia negativa del dia l'ha protagonitzat Joao Almeida (UAE Emirates), que ha abandonat el Giro després de donar positiu en covid-19. La baixa del portuguès, que afrontava la 18a etapa quart a la general, fa que Mikel Landa tingui ara un marge de 4,43 minuts respecte al seu perseguidor, l'italià Vincenzo Nibali (Astana Qazaqstan).

Anar al contingut