Leroy Sané, un reforç de qualitat contrastada per al Bayern (@FCBayern)
Futbol

El Bayern de Munic es reforça amb Leroy Sané

L'extrem alemany deixa el Manchester City a canvi de 49 milions d'euros i firma per 5 temporades amb el club bavarès

Actualitzat

El Bayern de Munic ha presentat aquest divendres el seu fitxatge estrella per a la pròxima temporada: Leroy Sané, internacional alemany provinent del Manchester City, 49 milions d'euros, que poden arribar als 60 en conceptes variables.

Pep Guardiola no es volia desprendre de l'extrem alemany, de 24 anys, considerat un jugador amb gran capacitat de desequilibri. Però Sané s'havia negat a renovar al seu contracte, que s'acaba el juny del 2021. Abans de perdre'l de franc l'estiu que ve, el City va decidir escoltar ofertes i la del Bayern va arribar ràpidament.

Sané va arribar al City procedent del Schalke l'any 2016 a canvi de 37 millions d'euros. Amb la samarreta "citizen" ha jugat 135 partits, ha anotat 39 gols i ha repartit 45 assistències. A Manchester ha guanyat 5 títols, entre els quals 2 lligues. L'any 2018 va guanyar el premi al millor jugador jove de la Premier. Aquesta passada temporada, però, amb prou feines ha pogut jugar per una greu lesió que es va fer en el primer partit oficial.

Tot i que es començarà a entrenar-se a partir de la setmana que ve sota les ordres de Hansi Flick, exentrenador seu a la sub-21 alemanya, Sané no podrà participar amb el Bayern en la fase final de la Champions aquest mes d'agost.

El club bavarès, per cert, s'ha hagut de disculpar amb el City per la filtració de les fotos de Sané amb la seva nova samarreta abans que el traspàs s'hagués tancat oficialment.

 

 

 

 

Anar al contingut