Lalanne, amb 16 punts, ha estat un dels més destacats del BAXI Manresa davant el Breogán (EFE)

El BAXI Manresa segueix sumant a domicili i tomba el Breogán al Pazo dos Deportes (71-80)

Els de Joan Peñarroya han sumat la desena victòria de la temporada, la setena lluny del Nou Congost

Després de caure davant el Reial Madrid en la jornada anterior i quedar-se fora de les posicions que donen accés a la Copa, el BAXI Manresa s'ha refet amb una victòria treballada a la pista del Breogán (71-80).

Els manresans han sortit al partit amb un encert espectacular des del triple. Dragovic i Lundberg, amb dos llançaments de tres punts cada un, han marcat el ritme en els primers minuts de partit. Els locals responien des del joc interior gràcies a la bona actuació d'Herun i Brown i, després d'un parcial de 5 a 0, han aconseguit apropar-se en el marcador. Els últims minuts del primer període han estat marcats per les imprecisions per part dels dos equips (20-24).

Als catalans els costava molt tancar el rebot defensiu i el Breogán ho aprofitava per anotar en les segones oportunitats. Guiats per un inspirat Corey Fisher, els manresans han aguantat els bons minuts dels locals i els 8 punts de Cvetkovic i han arribat al descans dominant (34-36).

Els de Peñarroya han sortit del vestidor disposats a emportar-se la victòria i, gràcies a una bona circulació de pilota, han aconseguit el màxim avantatge del partit (+9). L'encert, el llançament de Toolson i els minuts de qualitat de Simma han permès als catalans distanciar-se, però dos triples consecutius del Breogán han retallat diferències per als locals al final del tercer període (55-58).

Els últims deu minuts han començat amb molt encert en el llançament per part dels dos equips. Els homes de Lezkano s'han mantingut sempre en el partit, però el BAXI Manresa s'ha mostrat molt sòlid en els últims instants i, amb triple final de Toolson inclòs, no ha deixat escapar la setena victòria de la temporada lluny del Nou Congost.

Corey Fisher, amb 18 punts i 7 assistències, ha estat el màxim anotador del partit, ben acompanyat per Lalanne (16 punts i 9 rebots) i Toolson (14 punts). Amb aquest triomf, els manresans és col·loquen en vuitena posició amb un balanç de 10 victòries i 8 derrotes a la Lliga.