Marc Gasol durant una acció del partit
Marc Gasol durant una acció del partit (EFE)
basquet

El Baxi Manresa guanya el derbi català contra el Bàsquet Girona (79-86)

Tercera victòria del Baxi en els últims 4 partits, que posa en problemes al Bàsquet Girona

• 1/18 en triples Molts nervis i poc encert entre els dos equips en un primer quart amb un marcador sota mínims (12-12).
  • El Baxi agafa el control En el segon quart els manresans afinen la punteria i amb tres triples s'avancen de 12.
  • Ritme bagenc El Girona encaixa 27 punts en aquest segon parcial, però arriba al descans només 6 per sota (33-39).
  • S'escapen els visitants Gran represa del Baxi, que obté un màxim avantatge de 17 punts.

• Temps mort d'Aíto i reacció gironina amb l'aparició de Taylor i Marc en el partit. Parcial de 12 a 1.
  • Moment Waczynski 10 punts seguits del polonès recuperen el control dels manresans que també s'emporten el quart (21-27).
  • La direcció de Dani Pérez clau per administrar els avantatges manresans. 13 punts, 6 assistències, 5 rebots. 24 de valoració.
  • El Bàsquet Girona no tira la tovallola en els minuts finals, però el Baxi sap tancar la victòria.