Rolfo i Hermoso donen una victòria treballada al Barça (@FCBfemeni)

El Barça pateix de valent per sumar els tres punts davant del Koge a la Women's Champions League (0-2)

El Barça ha necessitat més d'una hora per obrir el marcador al Koge Stadion; les daneses, que només han perdut un partit dels últims 23 que ha jugat a casa, ha disposat d'oportunitats molt clares a la primera meitat

Josep CochActualitzat

Jonatan Giráldez ha saltat al camp amb vuit novetats respecte al partit que va jugar dissabte davant de l'Atlètic de Madrid. Només han repetit Paños, Torrejón i Graham Hansen. La primera oportunitat l'ha tingut el Koge, que ha recuperat una pilota -ha estat Floe- i la seva centrada l'ha rematat Carusa i Paños l'ha tret amb el peu. Hansen ha tingut la primera oportunitat per a les de Giraldez, però l'eslàlom de Hansen l'ha aturat Marckese.

En el minut 5, Carusa ha disposat d'un un contra un, però la pilota ha sortit a córner. A la sortida del córner, nova oprtunitat del Koge. El Barça ha sortit adormit a la gespa artificial del Koge Stadion. En el minut 14, nova oportunitat del Koge, però Pereira l'ha tret de sota els pals quan la pilota ja entrava. El Barça té la pilota, però el seu domini és estèril. Granham Hansen és la més clarivident de l'equip i una jugada seva ha posat la pilota als peus de Rolfo, que ha xutat alt. El Barça té problemes de precisió i la defensa ha patit molt, ja que les daneses els han agafat l'esquena amb massa facilitat. El Barça ha anat madurant el partit, tot i que el Koge sempre ha estat atent a robar la pilota per sortir amb velocitat a la contra. Després ha arribat una ocasió de Rolfo en el 45, però la defensa danesa ha rebutjat la pilota.

Jonatan Giráldez ha fet entrar Patri Guijarro, Mapi León i Aitana Bonmatí per Engen, Jan i Bruna Vilamala a l'inici de la segona part, amb la intenció de consolidar la defensa i el mig del camp, molt fràgil al primer període. El Barça sembla haver estroncat la sagnia de la primera part, però continua tenint problemes de fluïdesa en l'atac. El Koge ha plantejat el partit generant molt de trànsit a la zona central i obligat a jugar per les bandes les de Giráldez. I en el minut 62 ha arribat el 0 a 1. Una recuperació d'Aitana Bonmatí en una de les poques errades de les daneses al mig del camp, ha acabat amb una passada a Martens, que ha acabat posant la pilolta al segon pal, on Rolfo, lliure de marca, obria la llauna. Les campiones d'Europa han necessitat més d'una hora.

Lieke Martens ha disposat de l'oportunitat el 0 a 2, però el xut de la neerlandesa ha sortit fora per poc. I una errada en la sortida de la pilota del Koge, tot seguit, ha permès a Rolfo fer lluir la portera nord-americana del Koge, Marckese. Nova oportunitat del Barça en el minut 70, però Aitanba no ha encertat la rematada després d'una nova gran jugada de Graham Hansen. Nou recital de la davantera noruega que, de manera incomprensible, no està entre les candidadtes a la Pilota d'Or. El Barça ha disposat d'ocasions per tancar el partit, però, aquesta vegada, Jenifer Hermoso tampoc no ha estat encertada. Els canvis de Giráldez han estat efectius i, malgrat el desencert ofensiu, el Koge no ha generat ocasions a la segona part. En el temps afegit, un penal de Caruso a Jenifer Hermoso ha significat el 0 a 2, en el que ha estat la darrera jugada del partit. El Barça rebrà el Hoffenheim alemany al Johan Cruyff en la tercera jornada, però això serà ja el mes de novembre.