Els jugadors del Barça d'handbol ja estan concentrats a Alemanya per preparar el duel contra el Flensburg (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça visita la complicada pista del Flensburg amb el liderat del grup A en joc

El tècnic blaugrana ha definit el conjunt alemany com un rival temible a la seva pista i afronta el duel sense buscar excuses després dels compromisos internacionals de seleccions

Actualitzat

El Barça d'handbol s'enfrontarà aquest dimecres amb el Flensburg, vigent campió de la Bundesliga, i ho farà a la temible pista alemanya, en un duel amb el lideratge del grup A de la Lliga de Campions en joc i que Esport3 oferirà en directe a partir de les set de la tarda. Després de cinc jornades, ja no queden equips invictes en aquest grup, i el FC Barcelona, París Saint-Germain i Aalborg comparteixen el lideratge, amb vuit punts, seguits a només un punt pel Pick Szeged i el Flensburg.

L'entrenador blaugrana, Xavi Pascual, no vol excuses per afrontar un partit important, però que no ha tingut temps per preparar amb la plantilla al complet pels compromisos internacionals de seleccions.

"Ni nosaltres hem tingut temps de donar descans als nostres jugadors. com tampoc ho han pogut fer ells. El calendari és el que és i no cal buscar excuses de cap tipus perquè el Flensburg ha tingut dotze jugadors fora. Ahir a la tarda vaig veure com està l'equip després dels partits de les seleccions i entre la sessió d'ahir i les dues d'avui intentarem preparar el partit el millor que puguem per intentar guanyar demà".

Pascual també ha definit el Flensburg com un rival temible a la seva pista, un dels fortins de l'handbol europeu.

"És un rival temible en la seva pista. Està jugant molt bé i ens posarà les coses molt difícils. En principi, no és una pista de les assequibles, però el nostre equip pot guanyar en qualsevol pista."

Anar al contingut