Barça

El Barça té 50 milions d'euros per fitxar

Cada fitxatge que fa el Barça costarà hores i hores d'estira i arronsa. Els passos s'encaminen ara a fitxar Ribéry i Ibrahimovic. I cap d'aquests dos fitxatges no es podrà resoldre tan ràpidament com ho ha fet Florentino amb Kaká. El Bayern, de moment, es tanca en banda i no vol deixar anar Ribéry, i la pretensió del Barça de fer servir Eto'o com a moneda de canvi per fitxar Ibrahimovic s'esvaeix per moments.

Actualitzat
Des que Moratti va sopar la setmana passada amb Laporta a Barcelona, la negociació pel traspàs d'Ibrahimovic continua enrocada. En la primera presa de contacte va quedar en evidència que les posicions estaven molt distanciades i, per tant, l'acord, si arriba, va per llarg.

El Barça no pensa invertir els 50 milions que hi ha a les arques del club per fitxar el davanter suec de l'Inter, sobretot tenint en compte que la prioritat número 1 de Guardiola és Ribéry.

El club blaugrana estaria disposat a incloure en l'operació Samuel Eto'o, però en aquest cas l'oferta no aniria més enllà del camerunès més 10 milions d'euros, molt lluny de les pretensions de l'Inter.

L'agent d'Eto'o nega que ara mateix hi hagi hagut cap contacte amb l'Inter. A favor del camerunès hi juga que més enllà dels registres que acredita cada any l'Inter s'ha fixat com a gran objectiu per a la temporada vinent la Lliga de Campions.

L'equip de Moratti ha guanyat els últims 4 "scudetto" i ara toca la Champions. Mourinho sap que Eto'o ha estat fonamental en l'èxit del Barça, a París el 2006, i encara no fa ni un mes, a Roma, contra el Manchester United.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut