Barça

El Barça comunica a Eto'o que aposta per la seva continuïtat, però explora el mercat per si arriba una bona oferta

El serial Eto'o ha vist avui un nou capítol. El club ha mogut fitxa i ha comunicat al jugador que volen que es quedi. Falta saber si aquesta declaració obeeix a la voluntat real del club o és un jugada de "farol". I és que el "cas Eto'o" s'ha convertit en una mena de partida de pòquer. El primer que s'ha de fer si vols vendre a bon preu és dir que no vols vendre. I això és el que ha fet avui el Barça. Txiki Begiristain ha traslladat al representant d'Eto'o que volen que es quedi, i Joan Laporta -que s'ha desfet en elogis del jugador- ha dit que s'està treballant per la seva continuïtat, però la paraula "intransferible" no s'atreveix a pronunciar-la ningú.

Actualitzat
L'única cosa que podria desencallar la partida és una bona oferta d'un club que vulgui fitxar-lo.

Per la part d'Eto'o, només hi era el seu advocat i representant, José Mari Mesalles. Per part del Barça, els responsables de futbol Txiki Begiristain i Raül Sanllehí i el vicepresident esportiu, Rafael Yuste. La reunió, que ha durat prop d'una hora i mitja, no ha canviat el futur d'Eto'o, però el punt de partida és millor que el d'ara fa un any.

Continuen damunt la taula totes les possiblitats. Complir l'any de contracte que li queda, atendre les ofertes o fer-li una proposta de renovació. Ja fa dies que Eto'o va prometre que, si havia d'anar-se'n, mai feriria els culers tornant al Reial Madrid.

Segons Mesalles, el camerunès desitja quedar-se i complir el seu contracte amb el Barcelona de manera que "no buscarà cap club per marxar-se'n", encara que per contra no descarta res "si ve algú i millora (el seu contracte)", ha explicat el representant d'Eto'o.

La reunió ha estat una primera presa de contacte. "Estem en el punt que hem d'estar, tenim contracte. Ells saben que és un gran jugador i no descartem cap possibilitat", ha dit Mesalles. Ha explicat que malgrat que s'ha publicat que Guardiola no desitja la continuïtat del davanter, des del club no s'ha donat aquest missatge. "Saben que per molt que no el vulguin, el jugador té contracte i vol seguir en el Barcelona. Ha estat una reunió molt agradable, molt positiva, buscant solucions", ha assegurat.

"Estem oberts a totes les possibilitats"

Mesalles ha recordat que aquest estiu "s'ha mogut el mercat", que té "més alegria que l'any passat", però no per això ha rebut ofertes per Eto'o. "Hi ha clubs que s'han interessat per la situació en la qual està, però ofertes no podem escoltar-ne cap perquè està prohibit", ha insistit. "Estem oberts a totes les possibilitats. Si cal estudiar la renovació, l'estudiarem, si cal estudiar una altra possibilitat, l'estudiarem", ha indicat Mesalles.

Lloances de Laporta

El president del club, Joan Laporta, ha reiterat la seva admiració futbolística pel jugador camerunès -"és el millor davanter centre del món i el més determinant de l'equip a l'hora de fer gol"- i ha destacat que Eto'o "sempre s'han presentat en els moments importants", en referència a les finals de la Champions de París i de Roma, en què va aconseguir el primer gol del Barça. "Hi ha un agraïment per sempre a Eto'o, i a nivell personal, s'ho mereix tot", ha afegit Laporta, que s'ha remès a la direcció esportiva del club per valorar amb més precisió el futur del camerunès. "No és prudent que jo parli públicament d'aquestes qüestions", ha dit.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut