Barça

El Barça arrencarà el 20 de juliol la pretemporada, amb 8 partits en joc

El Barcelona ha informat que l'inici de la pretemporada arrencarà el 20 de juliol al Camp Nou i durant el període estival jugarà vuit partits, cinc d'ells amistosos i tres d'oficials, corresponents aquests últims a les Supercopes d'Espanya i Europa, en la seva condició de campió de Lliga, Copa del Rei i Copa d'Europa. La majoria de la plantilla del Barcelona està citada al Camp Nou el 20 de juliol, per al control mèdic habitual, del qual estan alliberats tots els internacionals barcelonistes que participaran en el Copa de les Confederacions amb Espanya i el Brasil, i Bojan Krkic, que jugarà amb la selecció espanyola en l'Europeu sub-21.

Actualitzat
Després del control mèdic a l'estadi blaugrana, l'expedició blaugrana partirà cap a Londres per participar en la primera estada, que anirà del 21 al 26 de juliol. A la capital londinenca, el Barcelona jugarà en un torneig a l'estadi Wembley, on es mesurarà el 24 de juliol al Tottenham i el 26 contra Al Ahly egipci. Després del partit contra l'equip africà, l'expedició barcelonista tornarà a Barcelona per iniciar la segona part de la pretemporada, en la que ja s'incorporaran tots els internacionals (Puyol, Busquets, Piqué, Xavi, Alves i Bojan) el 27 de juliol.

Tot el gruix de l'expedició barcelonista partirà el 29 de juliol cap als Estats Units per jugar dos partits amistosos: a Los Ángeles l'1 d'agost i a Seattle el 5. El retorn a Barcelona està programat per al 9.

Finalitzades aquests dues estades, el Barcelona afrontarà el primer partit oficial el diumenge 16 de agost contra l'Athletic Club a San Mamés, corresponent a l'anada de la Supercopa d'Espanya, i una setmana després es jugarà el de tornada al Camp Nou.

Al mig, el 18 d'agost, el Barcelona jugarà en el seu feu l'últim amistós, el tradicional trofeu Joan Gamper.

El Barcelona tancarà la pretemporada amb un últim partit a Mònaco, corresponent a la Supercopa d'Europa. El divendres 28 d'agost es mesurarà a un únic partit contra l'actual campió de la Copa de la UEFA, el Xakhtar Donetsk ucraïnès.
Anar al contingut