Barça

El Barça sap que la voluntat de David Villa és jugar la temporada que ve a les ordres de Guardiola

El futur de David Villa s'apropa a Barcelona. Al club blaugrana li consta l'interès de l'asturià per jugar al Camp Nou i aquest és el gran avantatge del Barça respecte al Reial Madrid, l'altre club que també havia mostrat interès a fitxar Villa. L'operació, però, no es tancarà en qüestió de dies. Les negociacions van per llarg per les altes exigències econòmiques del València i perquè, d'altra banda, el Barça continua pendent de Samuel Eto'o. El camerunès marxarà si té una oferta d'entre 30 i 35 milions. La possibilitat que Villa arribi al Barça s'ha reforçat arran que el Madrid va dir públicament que renuncien a fitxar-lo.

Actualitzat
Ni la intensa pluja que va acompanyar ahir l'entrenament de la selecció espanyola sembla que pugui fer esvair el desig de Villa de jugar al Barça. Segons consta a TV3, la feina del representant de Villa seria tancar-ne el traspàs al Barcelona. Al Reial Madrid tenen molt clar que la preferència del jugador és ser blaugrana, i és per això que ja han llançat la tovallola en l'intent de fitxar-lo.

Les negociacions pel fitxatge de Villa pel Barcelona es preveuen llargues, perquè el València l'ha declarat intransferible, excepte si, tal com va dir el president del València, "l'oferta és escandalosament escandalosa".

El Barça espera que sigui el mateix jugador el que pressioni el València per deixar-lo marxar a un preu raonable. En qualsevol cas, el fitxatge estaria íntimament lligat al destí final de Samuel Eto'o.

Pendents d'Eto'o

Tot i que Joan Laporta assegura que voldria que Eto'o es retirés al Barça, el cert és que el club blaugrana té taxat el camerunès en uns 30-35 milions d'euros, un preu per sota de mercat, per facilitar-ne la sortida. El preu d'Eto'o variaria segons quin fos el destí. Si aquest fos l'Inter de Milà, prendria cos l'opció de substituir-lo per Ibrahimovic, en una operació que deixaria satisfets tots dos clubs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut