Barça

Laporta es mostra tranquil respecte als fitxatges i assegura que vol que continuï Eto'o

Amb el mercat de fitxatges estancat fins que un dels grans faci el primer moviment, el Barça espera, amb paciència, la seva oportunitat. Aquest diumenge, Joan Laporta ha estat a l'aplec de penyes de Cardedeu i ha passat revista. El club no té presses i el president blaugrana confia que la voluntat de jugadors com Ribéry, Villa o Mascherano els acosti al Camp Nou. El màxim mandatari culer també ha dit que vol que Eto'o es quedi, però que el camerunès ha d'entendre que hi ha categories salarials. D'aquesta manera, la continuïtat del davanter dependrà d'ell mateix.

Actualitzat
La voluntat de jugar al Barça i la pressió que Ribéry, David Villa o Mascherano puguin fer als seus clubs seran vitals perquè algun d'aquests cracs jugui la pròxima temporada a Can Barça. "La proposta esportiva del nostre equip és molt atractiva. Per aquest motiu, els jugadors ja tenen la voluntat de venir al Barça", ha declarat Laporta en el 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Cardedeu, on s'ha donat un bany de masses.

El president blaugrana ha donat algunes de les claus perquè no es repeteixi l'autocomplaença que va sorgir a l'equip després de guanyar la segona Copa d'Europa a París. "L'experiència ens permet corregir les errades, i per això esperem mantenir el grau de motivació afegint competència en les demarcacions que els tècnics ens han demanat". A més, Laporta ha apostat per la continuïtat i renovació de Samuel Eto'o, sempre que les pretensions econòmiques del camerunès s'avinguin a l'estatus salarial que regeix el vestidor blaugrana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut