Empat al Camp Nou que no satisfà ningú (2-2)

Messi, que ha fallat un penal, ha aconseguit marcar en un rebot i iguala Pelé amb 643 gols marcats en un mateix club

Laura BruguésActualitzat

El Barça ha rebut el València amb la possibilitat de sumar 9 punts de 9 possibles després de les victòries contra el Llevant i la Reial Societat, però s'ha quedat amb les ganes. Respecte l'onze contra els donostiarres, Koeman només ha introduït un canvi: Coutinho per De Jong. Per tant, Mingueza i Araujo s'han mantingut a l'eix de la defensa. Amb un 4-3-3, el Barça s'ha assemblat poc a l'equip que va guanyar la Reial Societat, amb moltes pèrdues de pilota i també del control del partit.

El València ha dominat, però en la primera part amb arribades amb perill a la porteria blaugrana. Primer amb dues de consecutives de Gonzalo Guedes. Després els xe han disposat d'una doble ocasió entre Musah i Gayà. Ter Stegen ha estat clau enviant a córner un xut de Carlos Soler amb una oportunitat claríssima dels de Javi Gracia. Però, abans de la mitja hora, Diakhaby ha marcat el 0-1. El futbolista del València ha rematat de cap un córner. La resposta del Barça ha estat una ocasió de Griezmann, que ha atrapat Jaume Domènech.

Ter Stegen ha evitat el segon gol del València, en una rematada de cap de Maxi Gómez a centrada de Cheryshev. El porter alemany ha refusat el xut.

Al temps afegit de la primera part, Hernández Hernández ha assenyalat penal de Gayá sobre Griezmann. El col·legiat primer ha expulsat el capità del València, però després de revisar la jugada li ha canviat l'amonestació per una targeta groga. Messi ha fallat el penal, però amb un rebot ha aconseguit marcar l'empat. L'argentí iguala els 643 gols de Pelé marcats en un mateix club.

A la segona part, Busquets s'ha quedat als vestidors i en el seu lloc ha entrat De Jong. Per segon partit consecutiu, el Barça ha aconseguit capgirar el marcador. Araujo com si fos un davanter ha engaltat la pilota i ha transformat el 2-1, amb un golàs. Per bonic, també el gol de l'empat a dos del València. Jugada per la banda esquerra de Gayá i marca Maxi Gómez. El marcador ja no s'ha mogut.