BARÇA

Koeman, sobre Riqui Puig: "Potser no fa prou als entrenaments per fer-me canviar d'opinió"

El tècnic neerlandès diu que avui dia no n'hi ha prou, amb la qualitat tècnica, que l'entrenador ha de veure alguna cosa més. En canvi, s'ha desfet en elogis cap a la figura d'Araujo

Redacció Esport3Actualitzat

Riqui Puig no és gens protagonista a la gespa, però, en canvi, ho és molt a les rodes de premsa. Aquest divendres, en la compareixença prèvia al partit contra el València, Ronald Koeman ha insinuat que el de Matadepera potser no fa prou feina als entrenaments com per fer-lo canviar d'opinió.

"A mi m'agraden els jugadors que agafen qualsevol oportunitat amb les dues mans i que miren d'aprofitar totes les oportunitats per millorar coses. Avui en dia no tot depèn de la qualitat tècnica que tinguis. Si jugues en una posició on hi ha molta competència, has de treballar molt als entrenaments per fer canviar l'opinió de l'entrenador. I si no passa, és que potser no estàs fent tot el que cal". 

En canvi, Koeman s'ha desfet en elogis cap a la figura d'un altre jove, Ronald Araujo.

"És un jugador molt fort, tot i la seva joventut. És alt i ràpid, amb un caràcter molt fort. Entrena molt bé tots els dies. Ha de millorar algunes coses amb la pilota, com el primer control, la circulació i les passades verticals. Però estem parlant d'un jugador molt bo, amb molt futur. I el més important és que té ganes d'aprendre i està obert a qualsevol consell".

Koeman no ha volgut dir si repetirà la parella Araujo-Mingueza a l'eix de la defensa. L'entrenador blaugrana ha valorat molt positivament l'evolució de Frenkie de Jong en els últims partits. El veu més lliure i amb més ganes d'agafar la responsabilitat per ser més important en l'últim terç de partit. El tècnic neerlandès s'enfronta al que ser el seu exequip. No guarda gens bon record del seu pas per Mestalla.

"L'etapa al València no és un bon record. Potser vaig prendre decisions equivocades, potser sí. És un lloc complicat. En els últims 15 anys han canviat molt d'entrenador. És un equip on falta tranquil·ltat per poder treballar. Tot i que la meva estada allí va ser curta, almenys puc dir que vam guanyar una Copa del Rei".

L'entrenador del Barça ha tornat a criticar el calendari d'aquesta temporada i ha dit literalment que '"és una bogeria que està matant els jugadors".

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut