Júnior Firpo en una imatge d'arxiu (@fcbarcelona_cat)
Barça

Júnior torna a la llista de convocats per rebre el València al Camp Nou

Koeman ha donat una llista de 23 convocats amb l'única novetat del lateral esquerre, que torna a una convocatòria després de ser baixa en l'últim partit de lliga contra la Reial Societat pel recent naixement del seu segon fill

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha fet aquest divendres a la tarda un últim entrenament per preparar la visita del València al Camp Nou. Després de dirigir una sessió a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb tots els futbolistes disponibles sota una intensa pluja, Ronald Koeman ha donat una llista de 23 convocats amb l'única novetat de Júnior Firpo. El lateral esquerre torna a una convocatòria després de ser baixa en l'últim partit de lliga contra la Reial Societat pel recent naixement del seu segon fill.

Koeman comptarà amb el porter del filial Arnau Tenas en el lloc d'Iñaki Peña, però de moment encara no podrà comptar amb Dembélé, que encara s'està recuperant de la lesió.

Mala maror al València

El València arribarà al Camp Nou enmig d'una mala maror que dura des de l'inici de la temporada per culpa de la tensió que hi ha entre els propietaris del club i el cos tècnic. Si res es torça a última hora, Javi Gracia podrà comptar amb Maxi Gómez i Gayà, que han arrossegat problemes físics en els últims dies. Per contra, es queda sense Guillamón, Gameiro, Cillessen ni Toni Lato, aquest últim amb coronavirus, per enfrontar-se al Barça. El tècnic del conjunt xe considera que el partit arriba en el millor moment dels blaugrana des que Ronald Koeman és a la banqueta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut