Barça

El Barça rep el PSV Eindhoven per començar el seu camí a la Champions

L'equip blaugrana disposarà de l'equip de gala per enfrontar-se amb el PSV en un horari inaudit (18.55)

Actualitzat

El Barça comença aquesta tarda davant el PSV Eindhoven (18.55) la participació a la Lliga de Campions 2018-19. És, sense dubte, el gran repte de la temporada. Després de tres anys de sequera, guanyar la sisena Champions de la història del club s'ha convertit gairebé en una obsessió.

El PSV holandès és, sobre el paper, el rival més assequible del grup. Entrenat per l'exblaugrana Mark van Bommel, qui té dos exjugadors barcelonistes més a l'equip tècnic –Ruud Hesp i Bolo Zenden–, el PSV és líder a la Lliga holandesa amb un equip força jove en què hi destaquen Luuk de Jong i el mexicà Hirving Lozano.

Ernesto Valverde ha introduït un únic canvi respecte a la convocatòria del partit contra la Reial Societat: Arthur entra a la llista en detriment de Thomas Vermaelen. Pel que fa a l'onze titular, s'espera l'equip de gala: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Coutinho, Messi, Suárez i Dembélé. Un equip en què no hi ha cap dels fitxatges de l'estiu, però sí que hi ha una novetat important: Coutinho, que la passada temporada no va poder jugar la competició europea perquè ja havia jugat amb el Liverpool, s'estrenarà avui com a blaugrana en la Champions.

No se sap quina afectació tindrà l'afluència al Camp Nou amb la implantació dels nous horaris de la Champions, que ara es divideixen en dues franges. Al Barça, per començar, li ha tocat la primera, a les 18.55, i amb una previsió incerta pel que fa al temps.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut