Barça

Valverde respecta al PSV i afronta la nova temporada amb il·lusió

El Barça estrena aquest dimarts la temporada de Champions amb el PSV Eindhoven en nou horari (18.55)

Actualitzat

El Barça comença la participació a la Lliga de Campions. És el gran repte de la temporada. Després de tres anys de sequera, guanyar la sisena Champions de la història és gairebé una obsessió. El primer pas consisteix a guanyar, el PSV, en teoria el rival més assequible del grup. Arthur per Vermaelen és l'únic canvi a la convocatòria de Valverde.

Aquestes son les respostes més destacades en la roda de premsa prèvia al partit d'Ernesto Valverde:

Més pressió per guanyar?

És una altra temporada, una nova il·lusió. Ens hem de fixar a fer un bon començament.

Aquesta ha de ser la gran competició de la temporada?

Ens agradaria guanyar aquesta competició. Tenim una gran il·lusió per guanyar la Champions com la tenen altres equips, és una competició, diferent, curta, on no pots fallar. Has d'afrontar-la i competir en cada partit.

El rival

EL PSV és un equip gran a Europa, al seu país, és l'actual campió, i té l'obligació de portar la iniciativa del joc. Crec que s'ha d'intentar que l'equip mantingui el seu estil.

 

L'equip al terreny de joc

Espero el mateix equip que estem veient en aquest començament de temporada. En alguns partits hem tingut més dificultats pel rival i les hem anat solucionant.

 

Nou horari

És una hora diferent, però ens hem d'acostumar i espero que demà vingui la gent perquè és la Champions i és el nostre començament a la competició. Sabem el que ens anima la gent i el suport que ens dona.

 

Dembélé

L'any passat va tenir oportunitats i també va jugar partits, no va jugar sempre. Ara està jugant amb més continuïtat, ja veurem en el futur. És un jugador que esperem molt d'ell, i esperem que continuï donant el rendiment que ens està donant i que ens doni més coses; depèn d'ell.

 

Els 4 nou fitxatges

Són jugadors que han vingut a un gran club on s'han d'adaptar i tindran l'oportunitat d'intentar mantenir-se a l'equip, però no és fàcil.

 

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut