Barça

El Barça referma el seu liderat i es manté com l'únic equip invicte de la Lliga després de 18 jornades

El Barça ha obert una escletxa de cinc punts a la Lliga. Els blaugrana no van desaprofitar l'ensopegada del Madrid a San Mamés i van golejar el Sevilla al Camp Nou amb un Messi que continua fent història després d'haver arribat als 101 gols amb la samarreta culer amb només 22 anys. A més d'escapar-se a la Lliga, el Barça es manté com l'únic equip invicte quan només queda un partit perquè acabi la primera volta, sense oblidar que és l'equip més golejador (46) i el que encaixa menys gols (10). Ara, només falta que es defineixi la renovació de Guardiola.

Actualitzat
La renovació de Guardiola

Joan Laporta vol que Pep Guardiola es decideixi abans del mes d'abril. La renovació de l'entrenador corre el risc de convertir-se en un culebron, malgrat que el principal implicat, el mateix Guardiola, no vol que aquest tema el destorbi, ni a ell ni al seu equip. El tècnic de Santpedor no vol ni parlar d'aquest assumpte i avisa a la directiva que s'equivoca pressionant a través dels mitjans. Laporta vol una resposta abans de Setmana Santa i l'entorn més proper al tècnic afegeix misteri al futur. Manel Estiarte va assegurar després del partit contra el Sevilla que Guardiola "necessita el seu temps per reflexionar" i que comunicarà la seva decisió "al més aviat possible per no perjudicar el club".

Messi, el més jove que marca 100 gols amb el Barça


Amb només 22 anys, Leo Messi s'ha convertit en el jugador més jove que arriba als 100 gols amb el Barça. Encara no fa cinc anys del primer. L'1 de maig del 2005, amb assistència de Ronaldinho i un toc suau per sobre del porter de l'Albacete, en el temps afegit. Dissabte, contra el Sevilla, va arribar al centenari, però Messi no en va tenir prou. Com el primer, també en el temps afegit, però amb una sorprenent assistència d'Abidal, va fer el 101. S'ha de remarcar que l'argentí és ara mateix el màxim golejador de la temporada del Barça, sent "pichichi" en solitari de la Lliga amb 13 gols i havent-ne marcat un a la Copa, dos a la Champions, dos a la Supercopa d'Espanya i dos al Mundial de clubs.





NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut