Barça

Laporta creu que Guardiola renovarà però diu que la situació s'ha d'aclarir abans de Setmana Santa

Pep Guardiola va parlar de la seva possible renovació més del que hauria desitjat. Joan Laporta, en canvi, sí que hi ha incidit. Ahir, Guardiola va esquivar el tema tant com va poder; però, avui, el president, fins i tot, ha marcat un termini per conèixer la resposta de l'entrenador davant la proposta del seu nou contracte. En la inauguració del nou espai multimèdia del Museu del Barça, Laporta ha afirmat que confia que Guardiola faci saber les seves intencions abans de la Setmana Santa. El president hi confia plenament. Guardiola no li ha revelat res, però la intuïció del president blaugrana li fa creure que el de Santpedor seguirà contribuint als èxits del club.

Actualitzat
Joan Laporta ha assegurat que el Barça hauria de conèixer la decisió de Pep Guardiola sobre la seva renovació a principis d'abril. El president blaugrana ha reiterat "el desig de tots els culers", que no és altre que la continuïtat de l'entrenador del Barça de les Sis Copes "per molts anys". El mandatari blaugrana ha subratllat la seva intenció de "no pressionar" Guardiola i "deixar-li un temps prudencial per a la reflexió", encara que ha deixat clar que "arribarà un moment que caldrà tenir alguna cosa clara".

Laporta ha admès que "com més aviat es conegui el futur de l'entrenador, "millor per a la institució, perquè serà un missatge de tranquil·litat". Sobre el termini de la Setmana Santa, ha dit que "és un temps prudencial, ja que hi hauria temps per buscar alternatives, tot i que és una cosa que ni tan sols tinc en compte perquè Guardiola té un enorme recorregut al club". "Per al Barça, que Guardiola continuï seria el millor. I encara que no sóc ningú per parlar dels interessos d'en Pep, crec que també seria bo per a ell. Pot marcar una època, tot el club creu en ell i crec que la continuïtat de Guardiola és una resposta unànime de tot el barcelonisme", ha afegit.

Laporta, a més, ha insistit que manté intacta la seva confiança en el primer equip, encara que s'ha mostrat previngut a l'hora de valorar les opcions de guanyar la Lliga o la Champions: "Millor no pensar ara en títols, hem de seguir treballant amb humilitat i mantenir el nivell".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut