El Barça li fa un set al Llevant Les Planes (7-0)
El FCB ha passat per sobre del Llevant Les Planes (FCBFemeni)

Les blaugranes han ofert la Supercopa a la seva afició, abans del partit, i després els han regalat un autèntic festival de joc i gols

El FC Barcelona de Giráldez ha passat per sobre del Llevant Les Planes.  Rècord mundial de victòries en lliga per les blaugranes, 50 - tant en categoria masculina com femenina- i, a més, amb golejada: 7 a 0

• Fridolina Rolfo, vital en la primera part.  Seves han estat dues ocasions clares, un xut al pal i multitud d'assistències, una de les quals ha acabat amb l'1 a 0, marcat per Crnogorcevic.
  • Crnogorcevic ha fet doblet.  En els primers 45 minuts, la suïssa ha marcat dos gols, el primer - de cap- i el tercer, i ha estat molt activa, fent un duet letal amb Rolfo.
  • Oshoala aconsegueix el 2 a 0.  Després d'algunes oportunitats, la nigeriana ha marcat el segon del Barça, després d'una gran combinació entre Pina i Crnogorcevic.
  • El segon temps ha començat amb el 4 a 0 de Vicky López.  Primer gol oficial de la joveníssima blaugrana, de només 16 anys. Xut des de la frontal de l'àrea que ha tocat en la defensa Sille Struck.
  • En set minuts, hat-trick d'Oshoala.  Entre el 56 i el 63, Asisat Oshoala ha repetit de cara a la porteria defensada per Doris Bacic. El segon gol l'ha fet després que Claudia Pina s'ha desfet de tothom al seu voltant per fer-li l'assistència. I el tercer, el 6 a 0, aprofitant el rebuig de Bacic a un xut de Mariona.
  • Mariona s'apunta a la festa.  Mariona Caldentey, que ha substituït Rolfo en la segona meitat, també ha volgut posar el seu gra de sorra en aquest derbi i ha fet pujar el 7 a 0 després d'un doble xut sobre Bacic.
  • El Llevant Les Planes aguanta, com pot, el tsunami blaugrana.  Les jugadores de Ferran Cabello -avui a la grada, sancionat- han disposat d'alguna ocasió aïllada, però la seva tasca principal s'ha centrat a intentar aturar el FC Barcelona, desencadenat de cara a porteria.