Futbol sala

El Barça Lassa ultima els detalls de cara al segon partit del play-off de la final de l'LNFS contra ElPozo

Els blaugranes no es refien del contundent resultat que van aconseguir en el primer enfrontament (7-2)

Actualitzat

El Barça Lassa ha fet l'últim entrenament abans del segon partit del play-off de la final pel títol de la Lliga espanyola de futbol sala, que aquest dimarts a la nit juga contra ElPozo Múrcia al Palau Blaugrana, en directe a partir de les 20.45 per Esport3.

El conjunt blaugrana va golejar els murcians en el primer assalt (7-2) però pel tècnic, Andreu Plaza, no s'hi val refiar-se d'un equip que té un potencial que els pot provocar problemes:

"Cada partit és una història i els jugadors ho saben, tant els del Barça com els d'ElPozo. Va ser un bon resultat, però hem de corregir coses, perquè també vam cometre errors. Hem de sortir amb tota la intensitat des del primer minut i no podem regalar cap pilota."

 

Entre les files blaugranes, tots els ulls estan fixats en Dyego, i és que el brasiler va ser baixa d'última hora en el partit de dissabte per unes molèsties als isquiotibials. De moment, el jugador continua sent dubte de cara al partit de dimarts.

El golejador blaugrana Ferrao admet que el rival amb què es trobarà ElPozo en el segon duel no tindrà res a veure amb el que van tenir en el primer enfrontament:

"És el partit clau de l'eliminatòria. Serà molt més difícil que el primer. Saben que no poden deixar escapar un altre partit. Hem de fer valer el factor pista a favor nostre."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut