Els jugadors del Barça Lassa celebren un dels gols que han anotat contra el Jaén (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa s'imposa al Jaén i amplia l'avantatge al capdavant de l'LNFS (4-2)

Els d'Andreu Plaza aprofiten l'ensopegada d'ElPozo, que ha empatat contra el Ribera Navarra, i es posen a 4 punts dels murcians

Jordi FargasActualitzat

ElPozo havia empatat al camp del Ribera Navarra i el Barça Lassa no ha desaprofitat l'oportunitat, tot i que li ha costat davant d'un Jaén que no es rendeix mai. A la primera part, dos gols, un d'Arthur i un de Ferrao han donat un còmode avantatge als blaugranes, una renda que s'ha ampliat quan tot just s'havien disputat 39 segons de la represa amb una altra diana d'Aicardo.

El partit semblava sentenciat, però en tot just dos minuts Carlitos i Bingyoba han donat emoció al partit amb el 3-2. El Barça Lassa ha sabut defensar-se, i quan quedava poc més d'un minut i el conjunt andalús buscava l'empat amb porter-jugador, una recuperació ha permès a Dyego sentenciar amb el 4-2 final.

Ara, el Barça Lassa té 4 punts d'avantatge sobre el segon classificat, ElPozo Múrcia, precisament la pista que els blaugranes hauran de visitar la pròxima jornada.