Lliga Endesa

El Barça Lassa salva els mobles a la pista del Saragossa en l'últim quart (86-91)

Els de Pesic han anat a remolc dels aragonesos fins a l'últim quart, quan han trobat la reacció de les mans d'uns destacats Heurtel i Hanga

El Barça Lassa ha patit per guanyar a la pista del Saragossa (86-91), i és que el conjunt aragonès ha plantat cara fins a l'últim minut i ha obligat els blaugranes a donar-ho tot per sumar una victòria que s'ha complicat de valent.

Els de Pesic han saltat al parquet amb un punt de desconcentració que han acabat pagant car al final del primer quart (32-23). En el segon, esbroncada del "coach" i els blaugranes han reaccionat escurçant distàncies fins a posar-se a només un punt dels aragonesos, 52-51 al descans.

A la represa, però, de nou les imprecisions i el desencert de cara a cistella s'han instal·lat a les mans dels jugadors del Barça Lassa, que s'han vist superats per un Saragossa endolladíssim i esperonat amb l'al·licient de la possibilitat de guanyar el líder de l'ACB.

No ha estat fins a l'últim quart que els blaugranes han trobat la seva millor versió per capgirar un partit molt més complicat del previst. Els blaugranes han aconseguit un màxim avantatge en el marcador en tot el partit de només 6 punts, 77-83 a cinc minuts del final. Tot i així, el Saragossa no li ha perdut la cara al Barça Lassa i ha acariciat el triomf fins a l'últim sospir gràcies a un estel·lar Okoye, 20 punts i 11 rebots, que ha liderat el conjunt aragonès.

Entre els blaugranes, ha brillat, un partit més, Thomas Heurtel, que ha aconseguit un doble-doble (14 punts i 13 assistències), amb el permís d'Adam Hanga, que ha estat el màxim anotador del Barça Lassa, amb 15 punts.