Barça

El Barça juga davant el Getafe la primera de les vuit finals per guanyar el doblet

El Barça inicia davant l'equip madrileny (22.00) la recta final de la Lliga després d'alçar la Copa i en un ambient enrarit pel projecte de la Superlliga

Actualitzat

El Barça juga aquesta nit (22.00) davant el Getafe un partit que, com tots els que queden des d'ara i fins al final del campionat, pot ser clau per determinar el campió de Lliga. L'equip blaugrana depèn d'ell mateix, però és conscient que amb una mínima distracció pot perdre peu en la lluita pel campionat.

Un cop guanyada la Copa, i tot i l'efecte de distracció que el globus de la Superlliga euroopea ha causat en l'ambient, Ronald Koeman espera que els seus jugadors surtin al camp centrats de cara al desenllaç de la temporada. Una temporada que acabaria sent excel·lent si es coronés amb un doblet.

El primer rival d'aquesta sèrie final és el Getafe, un adversari sempre incòmode, que en la primera volta ja va guanyar l'equip blaugrana. El tècnic blaugrana no ha donat pistes sobre si dosificarà algun jugador, pensant que diumenge té un altre compromís de Lliga important al camp del Vila-real. Va fer una excepció amb Gerard Piqué –de qui va dir que es va esforçar molt per ser a la final de la Copa del Rei, on va rendir a un gran nivell– i per això pensa que potser no està a punt per jugar 90 minuts després de tornar d'una lesió.

El Barça es trobarà al davant un Getafe que es caracteritza per un estil poc vistós, però molt lluitador. El Getafe va sorprendre la temporada passada, però en la present no està obtenint tan bons resultats. A l'equip de Bordalás hi ha dos blaugranes: Marc Cucurella, un dels referents de l'equip, i Carles Aleñá, que va marxar cedit en el mercat d'hivern a la recerca dels minuts que no tenia al Barça... i els va trobant.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut