(@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça i l'Industrias juguen la desena final de la Copa Catalunya consecutiva

En semifinals, els blaugranes es van desfer del Mataró 2 a 7, i els colomencs del Salou 1 a 4. Aquest dimecres a les 21.15, la final per Esport3

Miquel RibasActualitzat

El Barça i l'Industrias Santa Coloma, al pavelló Nord de Sabadell, disputaran la desena final consecutiva de les semifinals de la Copa Catalunya masculina de futbol sala (21.15, per Esport3). En les semifinals s'ha imposat la lògica i els dos equips de Primera Divisió han derrotat als seus rivals de Segona B, el Mataró i el Salou.

El Barça ha sortit per feina i Adolfo abans dels tres minuts de joc ha obert el marcador. El Mataró ha donat la cara en tot moment, però no ha pogut amb les individualitats de l'equip blaugrana. L'únic fixatge del Barça d'aquesta temporada, Daniel Shiraishi, ha fet el 0 a 2. Boyis, de forta canonada, ha marcat el 0 a 3. Els mataronins no s'han desinflat i han trobat el seu premi quan Joel Ciscar ha sorprès la defensa per anotar l'1 a 3. Un altre cop Boyis ha tornat a marcar, tot i que ha tingut l'ajuda del porter Isaac, que no ha estat encertat.      

En el començament de la represa Daniel ha fet pujar l'1 a 5 pel Barça. El Mataró ha aguantat el tipus i Oriol López ha replicat el 2 a 5, després d'aprofitar un refús al pal de Donadeu.

En els últims minuts, el Barça ha rematat el partit amb el gol d'Artur i el d'Adolfo, que ha arribat després d'una gran jugada de Joselito per posar el 2 a 7 final.

 

Sorpresa inicial

No s'havia jugat un minut i el Salou ha sorprès l'Industrias Santa Coloma obrint el marcador gràcies a una acció individual de Sergi Garcia.

L'equip de la Costa Daurada, que juga a la Segona Divisió B, ha sortit molt motivat i ha obligat els colomencs a jugar un partit molt seriós. El brasiler Well ha equilibrat el marcador després d'una acció ràpida.

Albert Cardona ha fet l'1 a 2 després d'una rematada a la mitja volta i ha avançat el Santa Coloma. Semblava que amb aquest marcador s'arribaria al descans, però tres segons abans del descans Well ha tornat a marcar. En la segona meitat, el Salou ha fet un partit molt seriós en defensa i ha buscat el gol, però no l'ha aconseguit.

Quan faltaven sis minuts pel final, David Álvarez, de contracop, ha fet pujar l'1 a 4 definitiu i ha resolt definitivament la semifinal de la Copa Catalunya.

Anar al contingut