El Barça es manté viu a la Lliga (@FCBfutsal)
futbol sala

El Barça força el tercer partit després de guanyar a Torrejón als penals (3-3; 2-3)

Aicardo marca el penal decisiu després d'un duel emocionant

Xavi LorenteActualitzat

Hi haurà tercer i definitiu partit al Palau. El Barça ha aconseguit salvar el match-ball de la sèrie contra l'Inter i recupera el factor pista. Els blaugranes han fet una gran primera part i després han sabut sobreviure a l'allau de joc dels madrilenys. Pito i Aicardo han estat protagonistes.

El partit al Jorge Garbajosa ha començat amb dos xuts consecutius de Ferrao i un Barça molt intens en la pressió sobre l'Inter. En aquests primers minuts els madrilenys només han inquietat amb una arribada de Cecilio. Dyego i Esquerdinha, dubte per les seves lesions, han forçat i han sortit en la segona rotació d'Andreu Plaza. André Coelho ha avisat amb un xut duríssim de falta que ha anat fora per poc. Cecilio i Eric Martel han aconseguit trencar la pressió culer i han generat una acció claríssima de gol al minut 11. Pito també ha fet lluir Dídac Plana tot seguit en moments de patiment per al Barça. Els blaugranes han capejat bé el temporal i s'han avançat en el marcador en una recuperació de Coelho davant Pito. El portuguès combina amb Adolfo, que li torna i el mateix Coelho afusella Herrero en un excel·lent contraatac (0-1, minut 15). Pito s'ha tornat a trobar un Dídac immens i s'ha arribat al descans amb avantatge català.

La segona part ha arrencat amb un xut al pal de Pito (minut 22). L'Inter ha canviat la dinàmica del matx i ha generat molts problemes al Barça. Boyis ha empatat després d'una gran assistència de Martel de servei de banda (1-1, minut 24). Adolfo ha perdonat un cara a cara davant Herrero en una transició letal visitant. Ferrao ha donat un parell d'avisos abans del segon gol culer. Marcenio recupera la pilota davant Cecilio, condueix una mica la pilota i acaba xutant creuat per sorprendre el porter d'Inter (1-2, minut 28). La rèplica local: un xut al pal de Martel (minut 30). Pito ha fabricat la jugada de la nova igualada en un xut que ha tocat Fer Drasler al segon pal i ha posat la pilota al fons de la xarxa (2-2 minut 33). A la pròrroga Aicardo ha avançat el Barça amb un golàs de porteria a porteria de vaselina que ha sorprès Herrero. Pito ha empatat novament a 3 en la primera part del temps extra i ha portat el partit als penals. El brasiler s'ha retirat lesionat amb molèsties a la cuixa dreta.

En els llançaments el Barça s'ha acabat imposant després d'una aturada de Dídac i dos pals de l'Inter. Els blaugranes n'han fallat un menys. Aicardo ha estat l'autor del 2-3 en els penals, un gol que força el tercer partit.