Nikola Mirotic, durant el partit del Barça davant el Tenerife (EFE)
Lliga Endesa

El Barça esclafa el Tenerife (103-71) i de retruc atrapa el Madrid en el liderat de l'ACB

Xevi BardoletActualitzat

El Barça ha desencadenat la tempesta perfecta sobre el Tenerife que ha fet tot el possible per prendre el mínim mal possible en la contundent desfeta (103-71).

Contràriament a la seva manera de fer, Pesic ha donat minuts a tothom i en l'equador del segon quart ja havien jugat els dotze jugadors. També el base Bolmaro, qui ha entrat en la convocatòria per la baixa d'Abrines per motius personals. Recordem que després de la desfeta contra el CSKA, el tècnic serbi va dir que els seus no tenien les cames fresques.

Els blaugrana sempre han dominat un Tenerife rocós però amb problemes en atac i que ha acabat perdent 22 pilotes. En canvi, els blaugrana han acabat amb uns percentatges de luxe: 70% en tirs de 2, 40% en triples i 90% en tirs lliures. Ha estat en l'arrancada de l'últim quart quan els de Pesic han donat el cop definitiu i ja no ha frenat fins a apallissar els canaris per 32 punts. Tomic, amb 14 punts, ha destacat en el seu partit 400 en l'ACB. Res a veure amb la deficient actuació del croat el divendres en l'Eurolliga.

Amb 9 victòries i 2 derrotes, els blaugrana atrapen el Madrid que aquest diumenge ha caigut amb claredat a la pista del Casademont Saragossa. 84 a 67 per als aragonesos, tercers i que ja havien superat els blaugrana en el seu pavelló.

Anar al contingut