Laprovittola, entrant davant l'exblaugrana Pustovyi (acb Photo / J. Bernal)

El Barça es refà i la Penya i el Manresa acaben malament

El Barça seguirà empatat amb el Madrid i el Baskonia després de jugar un partit seriós a Múrcia (72-86). La Penya falla en els últims segons a Vitòria (84-83) i el Baxi no ha pogut imposar-se en la segona part a València (103-92)

Xevi BardoletActualitzat

• El Barça s'ha refet de la derrota contra l'Efes silenciant el sorollós pavelló de l'UCAM Múrcia (72-86).
  • La defensa blaugrana ha desactivat l'atac de l'equip de Sito Alonso.
  • Laprovittola, que havia començat ofuscat, ha acabat en plenitud (15 punts i 4 triples).
  • El Madrid, el Barça i el Baskonia segueixen al capdavant, amb un balanç de 13-3.

• Gran oportunitat perduda per al Joventut (84-83), que guanyava de 3 a Vitòria a 44 segons del final.
  • Les males decisions han condemnat la Penya, i Kyle Guy s'ha precipitat en l'última jugada.
  • Ante Tomic ha martiritzat els pivots rivals amb 22 punts i un 10 de 12 en tirs. Joel Parra ha capturat 16 rebots.
  • El Baskonia no ha pogut comptar amb la seva estrella, Markus Howard, i la Penya tenia la baixa de Pau Ribas.
  • Miguel Allen, que sortia de titular, ha protagonitzat la jugada del partit.

• El Baxi Manresa ha acabat malament a la Fonteta (103-92) després d'uns 30 minuts bons.
  • Ha arribat a tenir 12 punts de renda, però el València, que venia de dues victòries en l'Eurolliga, ha anotat 61 punts en la segona part.
  • 12 assistències de Dani Pérez i bona aportació dels interiors Geben (17 punts) i Robinson (17 punts), però Ferrari i Harding no han acabat bé.
  • Betis, Baxi i Fuenlabrada segueixen a la cua amb un balanç de 3-13.