Lliga de Campions

El Barça es planta a Lió amb la intenció de trencar el malefici de la Champions en eliminatòries fora de casa

El conjunt blaugrana no guanya a domicili en ronda eliminatòria de la Lliga de Campions des del febrer del 2016, quan va eliminar l'Arsenal als quarts de final

Actualitzat

Torna la Champions per al Barça i això és sinònim de moment crucial de la temporada. Les sensacions dels últims partits de Lliga i la cicatriu encara fresca de Roma i la dramàtica eliminació dels blaugranes als quarts de final l'any passat els recorden que no s'hi val a badar. Però lluny de lamentacions i amb la lliçó ja ben apresa, al vestidor ho tenen clar.

Conscient que l'Olympique de Lió és un rival perillós, que creix en motivació i efectivitat quan s'enfronta amb equips grans com el Barça, Valverde assumeix tots els riscos i beneficis de ser el favorit de l'eliminatòria. A banda, el Barça buscarà aquesta mateixa nit trencar un malefici que ja dura tres anys, i és que el conjunt blaugrana no guanya fora de casa en ronda eliminatòria de la màxima competició europea de futbol des del febrer del 2016, quan va eliminar l'Arsenal als vuitens de final.

Per això, el tècnic del Barça s'ha endut 21 jugadors a Lió, entre ells Samuel Umtiti, amb l'alta mèdica, però sense ritme de competició. Les últimes rotacions en la Lliga queden ja enrere; ara arriba l'hora de passar l'examen dels vuitens de final a Europa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut