Lliga de Campions

Sergio Busquets: "Hem d'estar més alerta que ells i tindrem més possibilitats de guanyar"

El jugador blaugrana té esperances amb aquest partit contra l'Olympique de Lió, però destaca que el problema del seu equip ha estat sempre fora de casa

Actualitzat

El central del Barça Sergio Busquets s'ha mostrat positiu a la roda de premsa posterior a la seva arribada a Lió i prèvia al partit dels vuitens de final que jugaran demà contra l'Olimpique de Lió. Ha assegurat que es troben en una posició privilegiada.

"Estem en una posició privilegiada, els resultats dels partits han estat bons i considerem important el partit de demà. Esperem guanyar i marcar gols."

El jugador vallesà, però, ha remarcat que no estan fent una bona temporada i que el problema sempre l'han tingut fora de casa. Tot i això, diu que aquest és un partit completament diferent i té esperances de guanyar-lo.

"El nostre problema sempre ha estat a domicili, després depèn de l'ordre d'anada i tornada. Hem de ser molt més sòlids, saber patir i competir, i ser un equip dur. Ofensivament a quasi tots els partits tens ocasions, intentarem que el que ha passat en els partits anteriors vagi a millor. Té jugadors amunt desequilibrants molt bons, hem d'estar ben posicionats, més alerta que ells i tindrem més possibilitats de guanyar."

L'Olimpique de Lió no ha perdut cap partit a la Champions i és per això que l'equip blaugrana ha d'estar més alerta, segons Busquets. Ha recalcat també que ha estat un mes difícil però que es volen centrar en aquest partit.

"Ens hauria agradat guanyar tots els partits però ha sigut un mes amb molts partits. Els passa a tots els equips, cap els ha guanyat tots. Ja està fet, ens volem centrar en aquest encara que els que vinguin siguin d'una dificultat màxima. Hem de centrar-nos amb el millor estat possible."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut