Barça

Dinar de conjura a casa de Messi amb controvèrsia

Els jugadors del Barça i les seves parelles van fer una trobada celebració que ha aixecat arestes per fer-se en plena pandèmia. Des de la Generalitat no mouen fitxa però no descarten estudiar el cas

Redacció Esport3Actualitzat

Queden quatre jornades perquè s'acabi el campionat de Lliga de Primera, i els jugadors del Barça s'han proposat lluitar fins al final pel títol. vestidor està molt unit, i aquest dilluns es van reunir tots a casa de Messi per fer un dinar de germanor -un "asado" argentí- en aquest moment crucial de la temporada.

Una pràctica habitual en altres temporades, però que a causa de la Covid no han fet en un restaurant. Els futbolistes i les seves parelles van anar al domicili particular del capità un cop acabat l'entrenament. 

El dinar ha creat certa controvèrsia per haver-se reunit (entre jugadors i les seves parelles) més de 40 persones amb les restriccions anti covid encara vigents a Catalunya. Des de Salut no es descarta estudiar el cas i obrir un expedient.

Els jugadors haurien aprofitat la trobada per celebrar el passat títol de la Copa del Rei, amb alguns càntics de "Campions, Campions..." que es van sentir a les afores del recinte de la casa de Messi:

 

És la primera vegada que Messi fa un dinar de germanor amb tota la plantilla a casa seva des que és jugador del Barça. Es tracta d'un fet significatiu i que es pot interpretar com un senyal de compromís amb els seus companys i de la voluntat de tots de lluitar per aconseguir el títol de lliga i arrodonir la temporada amb un doblet.

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut