El Barça remunta a Mestalla i segueix enganxat al tren de la Lliga (2-3)

Gabriel Paulista ha marcat l'1-0 després de rematar completament sol la pilota a la sortida d'un córner, però Messi, amb un doblet, i Griezmann han capgirat el marcador. En el tram final, Carlos Soler ha firmat el 2-3 definitiu.

Laura BruguésActualitzat

El Barça ha sortit amb quatre canvis respecte l'onze que va perdre davant el Granada. Araujo, Lenglet, Dest i Pedri han tornat a l'equip titular. Amb Koeman sancionat, el seu ajudant Schreuder ha dirigit el partit des de la banqueta. El Barça ha tingut la pilota i ocasions en la primera part, però no hi ha hagut encert. .

La segona part ha començat amb una ocasió claríssima amb una pilota que condueix Carlos Soler i Gayà remata al cos de Ter Stegen. En la jugada següent, el València s'ha avançat a través de Paulista que ha rematat sol a la sortida d'un córner situant l'1-0.

Els jugadors del València celebren el gol de Paulista (Efe)

En el millor moment del València, Lato ha comès penal per mans dins l'àrea. Messi ha fallat la pena màxima amb un xut molt fluix, però després d'un refús a xut de Pedri, l'argentí ha marcat l'empat a un, al 57. Sis minuts després el Barça ha capgirat el marcador. Després d'una rematada de De Jong, Griezmann ha aprofitar el refús de Cillessen per marcar l'1-2. Però encara no estava tot dit. Messi amb gran xut de falta directa ha firmat l'1-3 que el situa més Pichichi amb 28 gols.

Leo Messi, capaç de fallar un penal i, en uns minuts, rubrucar un xut de falta magistral (Efe)

Diakhaby ha tocat la pilota amb la mà dins l'àrea, però Sánchez Martínez no ho ha considerat penal.

Arran d'una pilota perduda del Barça, Carlos Soler ha firmat el 2-3 amb un golàs des de lluny. Amb aquesta victòria amb patiment fins al final, el Barça segueix enganxat al tren de la Lliga.

Ha estat una jornada rodona per al Barça, després de la victòria de les jugadores de Lluís Cortés davant del PSG, que les classifica per a la final de la Champions del 16 de maig, a Göteborg.

La celebració del pas a la final ha començat a la gespa, amb eufòria desfermada de les jugadores i un Lluís Cortes desplomat sobre el terreny de joc.