Handbol

El Barça d'handbol venç el PSG i es posa líder de grup a la Champions (32-35)

Joan Ramon VallvéActualitzat

Treballada victòria del Barça d'handbol a la pista del PSG (32-35). Els blaugranes han suat de valent per imposar-se al conjunt francès en un part igualat de cap a cap i que només s'ha desencallat en els compassos finals fet que li ha donat una mica més d'èpica al triomf dels de Xavi Pascual.

La temporada és llarga, queda molta Champions, però el Barça ja ha derrotat dos cops el PSG, màxim candidat a guanyar la competició, juntament amb els blaugrana. L'equip de Xavier Pascual ha sortit guanyador del Pierre de Coubertin de París on els locals feia més de 5 anys que no perdien.

Ha estat un partit ple d'alternatives a cops de qualitat dels grans jugadors que hi havia en pista. L'actuació del porter Rodrigo Corrales, en la primera part, ha permès al PSG portar la iniciativa en el marcador. Canonades constants de Sagossen (autor de vuit gols) davant un Gonzalo Pérez de Vargas impotent. Kevin Moller l'ha substituït, també sense encert. Els francesos han tingut una màxima renda de tres gols, però en arribar al descans, el marcador tornava a ser ajustat, 17 a 16.

El Barça ha tingut un inici de segona part extraordinari, un parcial de 0 a 4 en dos minuts i mig. Però el PSG ha respost amb un 0 a 3, que suposava l'empat a 20. I a partir d'aquí, diferències mínimes d'una banda o de l'altra.

Els francesos fan un handbol molt físic i l'encert dels blaugrana ha estat resistir fins a esgotar-los. Quatre parades de Gonzalo Pérez de Vargas, han estat determinants. El Barça les ha aprofitat per fer capgirar el marcador i el PSG ja no tenia ni recursos ni temps per reaccionar. Cindric, Mem i Palmarsson han estat els protagonistes ofensius d'un Barça que ha presentat candidatura per aixecar la Champions a Colònia, però el PSG segurament també hi serà.