Handbol

El Barça decideix el partit a la primera part (38-26)

Al minut 15 de joc, els blaugranes ja dominaven per un contundent 12 a 3. El marcador dels altres 45 minuts ha estat de 26 a 23.

Joan Ramon VallvéActualitzat

Els partits del Barça a la Lliga Sacyr Asobal sempre tenen el mateix guió. Un primer quart d'hora demolidor, i un cop assegurada la victòria, comença un segon partit força més igualat. Aquest dissabte contra el Conca ha tornat a ser així. Al minut 15 de joc els blaugranes ja dominaven per un contundent 12 a 3. El marcador dels altres 45 minuts ha estat de 26 a 23, i el partit ha acabat amb un contundent 38-26.

El tècnic Xavier Pascual ha cedit el protagonisme als jugadors que menys minuts van tenir dijous a Kiel, a la Champions. El que ho ha aprofitat millor és el seu fill Àlex Pascual, màxim anotador del partit amb 7 gols.

El Conca arribava al Palau amb baixes i pocs efectius. En els últims minuts el tècnic Lidio Giménez ha fet debutar dos jugadors de 17 anys. I el jove porter Marcos Herraiz ha posat a prova els llançadors del Barça. Ha rebut 6 tirs i n'ha aturat 3, una xifra excel·lent, un 50 per cent d'encert.

Dijous el Barça rebrà al Palau el Kiel alemany, en aquest cas a la Champions.