Barça

Victòria del Barça a Elx amb De Jong i Riqui Puig de protagonistes (0-2)

Un gol De Jong en el primer temps i una altra de Riqui Puig a les acaballes, permeten als blaugranes aconseguir un triomf per mantenir-se com a tercers al campionat

Redacció Esport3Actualitzat

El duel ha començat, com era previsible, amb un Barça que porta el domini del joc però sense amenaçar la porteria de l'Elx. Nomes Griezmann, de cap, en una centrada de Dembélé, ha obligat a intervenir Èdgar Badia, tot i que sense fer-hi cap esforç. Per part dels locals, només Raúl Guti en una rematada de cap s'ha acostat a la porteria de Ter Stegen.

La resposta blaugrana ha estat un xut de Jordi Alba des de la frontal que s'ha escapat a un metre de la porteria de l'Elx. Ha estat una primera mitja hora d'autèntic desert a nivell ofensiu. Amb molts problemes el conjunt de Koeman ha intentat tancar la defensa del conjunt d'Almirón i gràcies a això encara ha dispostat de dues aproximacions més a la seva porteria. Han estat dos xuts des de la distància, el primer de Busquets i el segon de Pedri. L'únic gol de la primera part s'ha produït en el minut 38, quan una centrada de Braithwaite la desviava el defensa de l'Elx Diego González i quan ja entrava l'ha acabat tocant Frenkie de Jong.

El segon temps ha començat amb un ensurt per al Barça per culpa d'una errada flagrant de Mingueza en perdre una pilota que ha deixat a Rigoni tot sol davant de Ter Stegen. Sortosament el porter alemany ha desviat el xut del davanter de l'Elx. Tot seguit era Dembélé qui ha posat a prova a Edgar Badía en una acció dins de l'àrea que ha obligat a la intervenció del porter català. I en el minut 66, era Pedri qui tornava a acostar-se a la porteria de l'Elx, tot i que sense resultat a nivell de marcador.

Amb aquest escenari, Koeman ha fet entrar Trincao per Dembélé i ha estat el davanter portuguès qui en el minut 82 ha disposat d'una oportunitat per fer el segon gol culer. Poc després era novament Trincao qui rematava de cap i només la intervenció d'Èdgar Badia impedia que acabés en gol. Un encert que sí que s'ha produït en el minut 88 quan una centrada de Frenkie de Jong la rematava de cap Riqui Puig, que acabava d'entrar al camp, i que sentenciava el duel. És la cinquena victòria consecutiva lluny del Camp Nou en el campionat de Lliga.

 

De Jong en una jugada al principi del partit (EFE)

 

La prèvia del partit

Ja hi ha onze inicial de Ronald Koeman per al partit contra l'Elx (16.15). L'equip ha viatjat sense Messi, que és baixa per sanció, amb les novetats de De Jong i Alba, que van descansar a la Copa, i ara són a l'equip titular i amb Dest, que va rebre l'alta mèdica després de completar la sessió d'entrenament d'ahir al matí i que no començarà en l'onze titular. Koeman manté Mingueza de lateral dret.

Umtiti és la principal novetat, a l'eix de la defensa en el lloc de Lenglet.

 

 

Després del parèntesi de la Copa del Rei i la Supercopa, amb tres pròrrogues incloses, torna la Lliga. Els blaugranes, quarts i a 10 punts de l'Atlètic de Madrid, juguen aquesta tarda al camp de l'Elx. Hi trobaran un equip que és el tercer pitjor de la categoria i que només ha estat capaç de guanyar tres partits aquesta temporada.

El duel al Martínez Valero serà el setè partit -dels vuit consecutius- que el Barça jugarà fora de casa aquest mes.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut