El Barça B torna de Sòria amb les mans buides i s'acosta de forma perillosa a la zona de descens (1-0)

El filial blaugrana perd davant el Numància després de fer un bon partit, que s'ha vist eclipsat per un penal provocat pel "Choco" Lozano i ha transformat Guillermo en el minut 81

Albert AguileraActualitzat

El Barça B ha perdut per un gol a zero davant d'un Numància que segueix imbatut a casa aquesta temporada. Cinc partits, cinc victòries a Los Pajaritos.

Els de Gerard López han fet un partit molt seriós, amb una defensa molt sòlida que permetia als blaugranes sortir en ràpids contraatacs. Fruit d'això, els blaugranes han tingut el gol a tocar. Primer Aleñà, amb un xut ajustat al pal dret d'Aitor Fernández i als minuts finals amb una gran jugada personal de José Arnaiz.

El Numància també ho ha intentat, especialment durant la segona part. Pere Milla, màxim golejador dels sorians amb 4 gols, ha estat a punt de marcar en dues ocasions. A la primera, el seu xut ha sortit fregant el pal esquerra de la porteria d'Ortolà i a la segona, molt més clara, errant un xut quan ho tenia tot de cara per inaugurar el marcador.

La resistència del Barça B s'ha trencat al minut 81. A la sortida d'un córner, el "Choco" Lozano ha agafat, de manera ostensible, per la cintura Guillermo i l'ha fet caure. Tot i les protestes dels blaugrana, l'àrbitre Sagués Oscoz ha assenyalat penal. El mateix Guillermo l'ha transformat, fent pujar el gol al marcador, que al final ha estat definitiu.

Amb aquesta victòria, el Numància se situa colíder de Segona A, empatat a 17 punts amb l'Sporting de Gijón. El Barça B es queda amb 9 punts, i s'aproxima perillosament als llocs de descens.