Futbol

El Barça arriba a un acord amb l'Inter de Milà pel traspàs d'Ibrahimovic a canvi d'uns 40 milions d'euros, Eto'o i la cessió de Hleb

Pep Guardiola ja té el davanter centre que volia. Zlatan Ibrahimovic es convertirà en la referència de l'atac blaugrana després que el Barça i l'Inter de Milà arribessin de matinada a un acord pel traspàs del jugador suec, tal com va avançar Catalunya Ràdio. El club català pagarà a l'italià uns 40 milions d'euros més la inclusió de Samuel Eto'o i la cessió per una temporada d'Alexander Hleb. Joan Laporta i Txiki Begiristain van pactar l'operació amb Massimo Moratti sabent que el mateix Eto'o hi havia donat el vistiplau. José Mourinho hauria parlat amb el camerunès per convèncer-lo. Si es confirma l'operació, el Barça descartaria l'opció David Villa.

Actualitzat
No serà Villa, serà Ibrahimovic. El desitjat davanter centre, prioritat en els esquemes de Pep Guardiola, es convertirà finalment en la peça central del nou Barça 2009-2010. Joan Laporta i Txiki Begiristain es van reunir de matinada amb Massimo Moratti i van acordar l'intercanvi del futbolista suec per Samuel Eto'o més uns 40 milions d'euros i la cessió per una temporada d'Alexander Hleb.

Quan tothom ho donava per enterrat i totes les opcions se centraven en David Villa, el Barça ha donat un cop d'efecte aconseguint un principi d'acord per l'anhelat davanter suec de l'Inter. El futbolista asturià, doncs, sembla que haurà de quedar-se al València. El fitxatge es farà oficial d'aquí a uns dies. Ibrahimovic arribarà a Barcelona com a campió de Lliga amb l'Inter i sent el màxim golejador a Itàlia, on va fer 25 gols.

L'Inter desmenteix l'acord
 
L'Inter de Milà ha sortit al pas de les notícies que s'han publicat a Barcelona al voltant del fitxatge per assegurar que l'acord encara no està tancat. Malgrat tot, des del club "neroazzurro" sí que es reconeix que les negociacions estan obertes.

El president Moratti ha admès la trobada amb Laporta i ha dit que tot dependrà de les voluntats dels jugadors, especialment de l'interès d'Ibrahimovic per vestir de blaugrana. En cas que fos així Eto'o aniria a l'Inter.

El Xakhtar no cedeix per Xigrinski


La delegació del Barça va viatjar a Milà després de passar primer per Ucraïna i fer una nova oferta al Xakhtar Donetsk pel central Xigrinski, que el club ucraïnès no ha acceptat encara.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut