El Barça inscriu Aubameyang a la Lliga
El Barça inscriu Aubameyang a la Lliga (Reuters)
Barça

El Barça activa l'opció Aubameyang

El club inicia contactes amb el del davanter de l'Arsenal, que no passa pel seu millor moment a Londres

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Barça va demanar fitxar en tres posicions i el Barça es va posar a treballar per fer realitat els seus desitjos. Xavi volia un lateral dret, un extrem i un davanter centre. Els dos primers ja els té, Dani Alves i Ferran Torres, a l'espera d'oficialitzar-se la cessió d'un altre jugador ofensiu de banda, l'hospitalenc Adama Traoré, però el temps comença a esgotar-se i segueix sense arribar un especialista del gol.

La primera opció de Xavi com a nou era Álvaro Morata, però el madrileny té molt poques opcions d'arribar a can Barça, malgrat que el seu equip s'ha reforçat amb el serbi Dusan Vlahovic, fins ara golejador de la Fiorentina. És propietat de l'Atlètic de Madrid, que només el deixaria marxar si el Barça fes una operació de compra que no contempla.

El temps es tira al damunt de l'àrea de futbol blaugrana, encapçalada Mateu Alemany, i, com que dilluns a les 00.00 conclou el mercat d'hivern, han posat un nou nom sobre la taula. Toca pensar en el pla B... o C. El club ha iniciat contactes amb el del davanter Pierre-Emerick Aubameyang, golejador de l'Arsenal que no passa pel seu millor moment a Londres. El gabonès està apartat de la disciplina de l'equip des del mes de desembre per les seves contínues impuntualitats, que li han fet perdre, fins i tot, la capitania dels "gunners".

Aubameyang ha tingut un rendiment decreixent les últimes temporades. De celebrar més de 20 gols per any el passat, aquesta xifra ja es va veure reduïda a 10 i aquest curs n'havia marcat 7 en els 15 partits que va disputar abans que Mikel Arteta l'arraconés de l'equip.

L'arribada d'un altre davanter de pentinats originals depèn, això sí, de la sortida de Dembélé, la clau per rebaixar la càrrega salarial i poder incorporar més jugadors.

Anar al contingut