BARÇA

Adama Traoré ja ha passat la revisió mèdica a Barcelona

El davanter català arriba cedit del Wolverhampton sense opció de compra obligatòria i dilluns serà presentat com a nou reforç per a l'atac blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Adama Traoré ja és a Barcelona. El jugador ha aterrat aquest migdia i a la tarda ha passat la revisió mèdica prèvia a la seva incorporació al Barça. Dilluns el presentaran oficialment. 

Adama Traoré (l'Hospitalet de Llobregat, 26 anys) tornarà al Camp Nou set anys després de la seva sortida. Ho farà en qualitat de cedit del Wolverhampton sense opció de compra obligatòria.

Amb aquesta fórmula, i gràcies a l'esforç del jugador en termes de remuneració, el club blaugrana el pot incorporar sense sobrepassar el límit salarial i sense haver d'esperar que es resolgui el cas de Dembélé.

Set anys lluny del Camp Nou

Adama va arribar a La Masia quan només tenia 8 anys. La temporada 2013-2014, quan en tenia 17, va debutar en partit oficial amb el primer equip del Barça. Ho va fer de la mà de Tata Martino en un Barça-Granada de Lliga. També va disposar de minuts en un Ajax-Barça de Champions.

L'estiu del 2015, el Barça el va traspassar a l'Aston Villa. Posteriorment va passar pel Middlesborough i des de fa tres temporades juga al Wolverhampton. En aquest curs ha estat titular en deu dels vint partits del seu equip a la Premier.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut